Mladenovac - Varovnice - 53,58 ari

Šifra nekretnine : 17966

Prodaja 53.000 € - Plac
53.58 ari Štampaj
Lokacija: Mladenovac 

Beograd - Mladenovac - Vlaška
Prodaje se poljoprivredno zemljište površine 53,58 ari. Zemljište se nalazi na samo par kilometara od Mladenovca i na četrdesetak km od Beograda, u netaknutoj prirodi vikend naselja Vlaške, na stotinak metara od glavnog puta Beograd - Mladenovac, nalazi se uzvišenje sa kog se pruža prelep pogled na Varovnice - do njive se stiže seoskim putem koji je po planu predviđen za asfaltiranje do kraja 2023. godine i time će se spojiti sa centrom sela. U centru se nalazi OŠ "Bora Lazić" na daleko čuveno KUD "Šumadija, FK "Vlaška", Škola jahanja "Vlaška", dom kulture....
Mogućnost priključenja na infrastrukturu, odlično je saobraćajnicom povezano sa gradom Mladenovac.
Planina, naša vazdušna banja Kosmaj je udaljena na samo petnaest minuta autom.
Mogućnost dogovora sa vlasnikom sređivanja zemljišta i uređenja.
Na ovom potezu na prodaju je još nekoliko placeva koji se kasnije mogu pripojiti.Odlična investicija za gradnju na proplanku. Ekološki čist rejon sa fantastičnim pogledom na Varovnice.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Vlaška - 17a

17ari | 48.000 €
Ograđen plac, nova trofazna struja, novo brojilo za struju, gradska voda, bunar sa betonskim prstenovima sa vodom 25 m dubine, septička prelivna jama - nova, nekorišćena. Sve urađeno pre 10 meseci. Pored asfaltnog puta izbetoniran ulaz u plac 6x13m. Gradsko osvetljenje ulice, idealan plac za život sa svim infrastrukturama potrebnim za život...35 minuta autom do Beograda, gradski prevoz postoji. Uz plac idu i dve nove montažne kućice. Sve legalizovano i plaćen projekat za kuću. Sve dozvole dobijene za kuću 9x16m. Bunar 25 metara sa betonskim prstenovima, ceo plac sa navodnjavanjem i strujom, po celom placu razvedeno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Kosmaj - Dučina - 114a

114ari | 220.000 €
Na prodaju deset građevinskih parcela sa dobijenim uslovima za izgradnju na svakoj parceli, sa mogućnosti gradnje 500m2 po parceli, između 10 i 11 ari svaka, sa pristupnom saobraćajnom trakom između parcela i pristupom sa dva javna asfaltna puta, a kroz samu parcelu put širine 8m na koji može da se pristupi sa svake pojedinačne parcele. Kompletna infrastruktura, voda, struja, gas. Dve parcele imaju bunare. Prodaje se u celini 114 ari,ne pojedinačne parcele. Povoljno za investitore i za izgradnju vikend naselja sa prelepim pogledom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Detaljnije