Zemun - Batajnica - 1.0

Šifra nekretnine : 17931

Prodaja 38.000 € - Stan
32.00 m21.0 SobeTA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Batajnica Telefonskih linija: 1 

100 metara od početnih stanica autobusa 73,702,703,700, u mirnom naselju sa malim stanovima u nizu.
Stan je kompletno renoviran i postoji mogućnost za proširenje još 16m2. Uknjižena korisna površina 32m2.
Za svaku preporuku. Hitna prodaja!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Hitno, Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Galenika - 1.5

2.0 | 40m2 | 65.000 €
Na samom ulasku u naselje, u blizini vrtića, nalazi se ovaj stan. Zgrada ima par stanova i svoje lepo uređeno dvorište. Od prostorija, stan ima dve sobe, kuhinju sa trpezarijom, veliko predsoblje i kupatilo. Stan je u izvornom stanju. Uknjižen, samo za keš kupce. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - 13.maj - 3.0

3.0 | 72m2 | 65.000 €
U mirnom kraju Zemuna nalazi se trosoban stan na prvom spratu sa mogućnošču adaptacije u četverosoban. U blizini vrtić, autobus. Stan za svaku preporuku i ima parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Novi Grad - 3.0

3.0 | 60m2 | 69.999 €
U zajedničkom dvorištu gde žive još tri porodice nalazi se stan od 60m2 u izvornom stanju. Trebaju ulaganja. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije