Inđija - Beli breg - 29ari

Šifra nekretnine : 17873

Prodaja 35.000 € - Plac
29.00 ari Štampaj
Lokacija: Čortanovci 

Odličan plac za gradnju, po informaciji o lokaciji, dozvoljena izgradnja kuće za odmor.
Plac je ravan, nalazi se u mirnom naselju sa izuzetnim kvalitetom vazduha zbog ruže vetrova.
Povoljno i hitno.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Hitno

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Inđija - Čortanovci - 70a

70ari | 35.000 €
U ponudi je fenomenalan plac za gradnju u Čortanovcima u delu Boćanski dol, na odličnoj lokaciji do asvaltnog puta udaljen 1km a dolazi se putem nasutim tucanikom i kamenom. Pod blagom je kosinom, struja u neposrednoj blizini. Hitno i povoljno!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Inđija - Čortanovci - 11a

11ari | 19.900 €
Plac za gradnju, na izuzetnoj lokaciji! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Inđija - Beška - 115a

115ari | 64.000 €
U ponudi je odličan plac na brdu, u blizini struja, gas, asvalt do placa i divan pogled. Širina placa 60m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije