Stara Pazova - Stara Pazova - 190a

Šifra nekretnine : 17582

Prodaja 1.500.000 € - Plac
190.00 ari Štampaj
Lokacija: Centar 

Prodaje se građevinsko zemljište sa ishodovanom građevinskom dozvolom na izuzetnoj lokaciji na petlji Stara Pazova, isključenje sa auto puta ka Novom Sadu.
Površina placa 190 ari.
Građevinska dozvola dozvoljava stepen zauzetosti 50% i 18m visine, prema projektu spratnost P+0+P+2.
Idealno za Distributivne centre ili Proizvodne objekte, urađeni projekti izgradnje sa preciznom dinamikom radova i proračunom odnosa troškova izgradnje i dobiti, posebno imajući u vidu izgradnju Distributivnog centra.
Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja za efikasan rad privr.objekata, struja,voda, kanalizacija.
Prema postojećem projektu, mogućnost izgradnje i multifunkcionalnog objekta.
Izuzetna investiciona prilika sa vremenski kratkim periodom isplativosti.
Cena zemljišta sa pripadajućom građevinskom dozvolom i izvedenim projektom na 12.000m² sa mogućnošću izmene: 1.500.000 eura

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 307a

307ari | 583.000 €
Prodaje se 307 ari uknjiženog zemljišta u industrijskoj zoni Krnješevci, na cca 150m od nove Hale magacina Milšpeda. Dimenzije placa cca 90m x 350m. Buduća trasa puta Industrijska zona Stara/Nova Pazova - Petlja Krnjrševci prolazi pored samog placa. U blizini potrebna komunalna i urbana infrastruktura. Cena po aru: 1.900eura Ukupna cena: 583.000 eura Postoji mogućnost kupovine okolnih placeva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 2,7ha

270ari | 530.000 €
Prodaje se 2,7ha uknjiženog zemljišta u Krnješevcima, predviđeno urbanističkim planovima za izgradnju pre svega privrednih objekata. Udaljen nepun kilometar od glavnog Autoputa, na raskrsnici prema S.Pazovi I obilaznice ka Batajnici,odmah do date saobraćajnice. Prisutni se strujna i vodovodna infrastruktura. U blizini se nalaze izgrađeni privredni objekti. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Krnješevci - Milšped - 150a

150ari | 450.000 €
Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji industrijske zone Krnješevci, na par stotina metara udaljeno od nove hale Milšpeda, izlazi na lokalni put Krnješevci - Ugrinovci. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja, gas, voda, struja. Dimenzije placa : 80m x 190m Površina placa: 150 ari Cena: 450.000 eura Prodaje se zemljište koje se graniči sa predmetnim u površini od 100 ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije