Stara Pazova - Stara Pazova - 190a

Šifra nekretnine : 17582

Prodaja 1.500.000 € - Plac
190.00 ari Štampaj
Lokacija: Centar 

Prodaje se građevinsko zemljište sa ishodovanom građevinskom dozvolom na izuzetnoj lokaciji na petlji Stara Pazova, isključenje sa auto puta ka Novom Sadu.
Površina placa 190 ari.
Građevinska dozvola dozvoljava stepen zauzetosti 50% i 18m visine, prema projektu spratnost P+0+P+2.
Idealno za Distributivne centre ili Proizvodne objekte, urađeni projekti izgradnje sa preciznom dinamikom radova i proračunom odnosa troškova izgradnje i dobiti, posebno imajući u vidu izgradnju Distributivnog centra.
Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja za efikasan rad privr.objekata, struja,voda, kanalizacija.
Prema postojećem projektu, mogućnost izgradnje i multifunkcionalnog objekta.
Izuzetna investiciona prilika sa vremenski kratkim periodom isplativosti.
Cena zemljišta sa pripadajućom građevinskom dozvolom i izvedenim projektom na 12.000m² sa mogućnošću izmene: 1.500.000 eura

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 265a

265ari | 728.500 €
Prodaje se parcela u Krnješevcima, industrijska zona, preko puta Milšpeda, površine 270 ari, uknjižen. Plac je proporcija pogodnih za različite privredne namene. Na par stotina metara od Autoputa i petlje Šimanovci. Blizina svih neophodnih infrastrukturnih sadržaja, voda, struja. Info o lokaciji - dozvoljena gradnja 16.000m², tri nivoa, stepen zauzeća 60%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 2,7ha

270ari | 530.000 €
***a DOBRA PRILIKA VREDNA PAŽNJE Prodaje se 2,7ha uknjiženog zemljišta u Krnješevcima, predviđeno urbanističkim planovima za izgradnju pre svega privrednih objekata. Udaljen nepun kilometar od glavnog Autoputa, na raskrsnici prema S.Pazovi I obilaznice ka Batajnici,odmah do date saobraćajnice. Prisutni se strujna i vodovodna infrastruktura. U blizini se nalaze izgrađeni privredni objekti. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Vojka - 30ari

30ari | 36.000 €
Blizu glavne ulice, građevinski plac i za stanovanje i za privrednu delatnost, na 100m od kompletne infrastrukture. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije