Voždovac - Dušanovac - 270m2+1.5a

Šifra nekretnine : 17560

Prodaja 279.000 € - Kuća
270.00 m21.50 ari8.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Dušanovac Ulica: Kneza Bogosava Telefonskih linija: 1 

Kuća podeljena na 5 stambenih jedinica, sa garažom.
Terasa 26m2.
Samo za keš kupce.
Odlično za stanovanje i kao poslovni prostor i kao investicija.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Ripanj - 180m2+180m2

10.0 | 360m2 | 34ari | 200.000 €
Prelepa kuća sa prostranim dvorištem i voćnjakom u neposrednoj blizini Ripnja. Autobusko stajalište, prodavnice i naselje koje se razvija u netaknutoj prirodi. Veliki plac od 34 ara ograđen kvalitetnom savremenom ogradom. Visine plafona u kući 3+m. Odlična stolarija, terase sa kojih se prostire predivan pogled. Unutrašnjost kuće je ostala delimično nezavršena u zavisnosti od želje i potrebe kupca. U neposrednoj blizini rade se kompleksi za odmor, uživanje i relaksaciju. Nekretnina za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Banjica, Porodice Trajković - 155m2+1,5 ari

4.0 | 155m2 | 1.5ari | 120.000 €
U izvornom stanju,zahteva značajna ulaganja, naročito prizemlje, u sklopu kuće velika garaža, plac sa blažim nagibom ispred i pored kuće, sa izlazom na dve ulice, kuća nije legalizovana. Kuća je smeštena na tromeđi naselja Kumodraž ,Banjica i Jajinci u blizini toplane Voždovac, i direktnim ulicama povezana sa svim ovim naseljima,ali je nabliža samoj ulici Vojvode Stepe. Upisano 94m2 u osnovi sa garažom, spratt mereno 61m2 na legalizaciji. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Autokomanda - 250m2+0.5a

6.0 | 250m2 | 500.000 €
Predratna kuća na uglu dve ulice, u izvornom dobro održavanom stanju. U suterenu je poslovni prostor – uknjižene površine 30 m2, mereno ima i više. Ispred kuće je ogradjen izbetoniran mali deo placa od oko pola ara dovoljan za parkiranje dva vozila. Stambeni deo objekta je na dva nivoa, povezanih unutrašnjim stepeništem površine oko 30 m2, tako da je na prvom spratu formiran i uknjižen trosoban stan sa terasama uknjižene površine 80 m2, a na drugom poslednjem nivou veći ćetvorosoban sa terasama uknjižene površine 109 m2. Kuća sa velikim potencijalom, u samom centru grada. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije