Voždovac - Dušanovac - 270m2+1.5a

Šifra nekretnine : 17560

Prodaja 279.000 € - Kuća
270.00 m21.50 ari8.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Dušanovac Ulica: Kneza Bogosava Telefonskih linija: 1 

Kuća podeljena na 5 stambenih jedinica, sa garažom.
Terasa 26m2.
Samo za keš kupce.
Odlično za stanovanje i kao poslovni prostor i kao investicija.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Banjica - 188m2

5.0 | 188m2 | 1.8ari | 277.000 €
U mirnom delu naselja, a u blizini glavne saobraćajnice, kvalitetno izgrađena i održavana, deljena u dve zasebne stambene jedinice, na dva nivoa sa 4 spavaće sobe,poseduje veliku garažu sa toaletom, sa raspoloživih oko dva ara ogradjenog placa oko kuće,u odličnom estetskom i funkcionalnom stanju, i dvorište perfektno uređeno. Plac uknjižen kao idealno suvlasništvo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Dušanovac - 250m2+4a

7.0 | 250m2 | 4ari | 290.000 €
Kuća novije gradnje, 250m2 sa 3 zasebne stambene jedinice (stan od 100m2 i dva stana od 40m2-43m2) i garažom od 50m2. Plac od 4a i pomoćne prostorije od 14m2. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Voždovac - Darvinova pošta - 155m2 +2ara

4.0 | 155m2 | 2ari | 350.000 €
Vertikala kuće, na dva nivoa plus garaža i pomoćne prostorije u suterenu. Ograđeno zasebno dvorište u vlasništvu površine oko 2 ara, na uglu dve ulice, u izvornom stanju, sa dve terase. Mogućnost proširenja i formiranja više zasebnih stambenih jedinica. Vertikala funkcioniše kao dva stana i ima dva odvojena strujomera. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije