Zlatibor - Tornik - 155m2

Šifra nekretnine : 17335

Prodaja 275.000 € - Kuća
155.00 m24.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: centar standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2001 

Kuća-stan ima mogućnost adaptacije u tri odvojena apartmana.
Pored Hotela Tornik , kuće u nizu, odličan ušuškan apartman u mirnom okruženju u blizini svih komercijalnih sadržaja.
Apartman u prizemlju poseduje sopstvenu garažu i kotlarnicu.
Na prvoj etaži se nalazi prostran dnevni boravak sa kaminom , kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, toalet i velika terasa sa koje se pruža fantastičan pogled.
U potkrovlju apartmana se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo.
Moguća zamena za stan u Beogradu uz doplatu ili svaki drugi dogovor.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gornji Grad - 136m2

4.0 | 136m2 | 280.000 €
Kuća u mirnom okruženju, prizemlje dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, sprat tri spavaće sobe, kupatilo i velika terasa. Dvorište 1ar. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Sopot - Hrastov breg - 133m2+10a

5.0 | 133m2 | 10ari | 265.000 €
Kuća se nalazi u okviru stambenog kompleksa ''Hrastov breg'', mesto Mala Ivanča. Na granici naselja Popović i Mala Ivanča. U blizini je autoputa E75, do Beograda 30 minuta. Može se koristiti i Avalski put. Kompleks ''Hrastov breg'' ima 34 stambena objekta sa pripadajućim zemljištem, igralištem za decu, parkom za sport i rekreaciju, country club-om i restoranom. Hrastov breg ima profesionalno održavanje kompleksa (a možete i samostalno), uslugu dostave iz supermarketa. Kuća je opremljena po najvišim standardima. Grejna površina kuće je 110m2, sa terasom 133m2. Kuća je pozicionirana u centralnom delu kompleksa , ima 10ari ograđenog placa sa zasađenim tujama. Dva parking mesta i bazen 8x4m. Optički internet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Ugrinovci - 102m2 + 7a, lux, bazen

5.0 | 102m2 | 7ari | 290.000 €
Extra lux kuća sa bazenom, garažom. Prodaje se kompletno - dizajnerski urađena, pogodna i kao investicija. Može da se izdaje i na dnevnom nivou. Zidana ograda, sve je pod kamerama. Uknjiženo 102m2, mereno ima oko 272m2. Plac 7.03a( 2.94a i 4.09a) Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije