Voždovac - Centar - 800m2

Šifra nekretnine : 17269

Izdavanje 8.000 € - Poslovni prostor
800.00 m2 Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Vitanovačka Telefonskih linija: 1 prazan 

Poslovni prostor za izdavanje.

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Voždovac - Medaković I - 500m2

500m2 | 3.600 €
Odličan poslovni prostor na dva nivoa poslovne zgrade kod Vojislava Ilića. Prostire se na prizemlju i spratu i ukupne je površine 500 m². Obe etaže su slične veličine, sa zasebnim ulazima (te se mogu i zasebno izdavati), a prostor je dvostrano orijentisan i pregrađivan gipsanim zidovima. Na svakom nivou nalaze se kancelarije, kuhinja i dvojni toaleti. U objektu je sprovedeno podno grejanje na pelet, sistem ventilacije sa rekuperatorom, klime, video nadzor, telefonske linije, SBB, kao i mts optika do objekta. Poslovni prostor se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa velikim saobraćajnicama, funkcionalan je i lepo uređen. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Medaković - Lasta - 300m2

300m2 | 1.800 €
Prostor je pogodan za autoservis, magacin, proizvodni i distributivni centar. Sastoji se od garaža, magacina, radionica i kancelarija. Može se podeliti i iznajmljivati kao dve celine. Nalazi se na odličnoj lokaciji, pored Laste i blizu autoputa. Oko objekta je veliki, ograđeni parking, sa pristupom za kamione. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije