Kragujevac - Šumarice - 250m2+6,3ara

Šifra nekretnine : 17212

Prodaja 198.000 € - Kuća
250.00 m26.30 ari5.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Šumarice novogradnja Telefonskih linija: 1 

Prodaje se novoizgrađena kuća u Kragujevcu, uknjižena 250m2 na 6,3ara placa.
Kuća je po strukturi petosobna, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarijskog dela, četiri spavaće sobe, tri mokra čvora, velike vešernice i garaže.
Kuća ima dva ulaza i uređeno dvorište, građena najsavremenijim materijalima na tržištu.
Preporuka agencije!

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gardoš, 2 parking mesta

2.0 | 77m2 | 199.000 €
Ekstra lokacija. Kuća na Gardošu sagrađena 2019.godine i sastoji se od dve zasebne stambene jedinice (dva dupleksa). Uknjižen donji nivo/prizemlje na 48m2, odnosno 39m2 korisne površine. Gornji nivo predat na legalizaciju. Ispred kuće su dva parking mesta. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Stara Pazova - Elektrodistribucija - 440m2+4,8ari

8.0 | 440m2 | 4.8ari | 200.000 €
Blizu centra kod Elektrodistribucije u mirnoj ulici sa lepim okruženjem, nalazi se ova kuća iz 1986-te godine. Kuća je građena kvalitetno sa lepo osmišljenim rasporedom prostorija. U suterenu se nalaze četiri prostorije, cisterna od 6000l i kotlarnica. Prizemlje kuće je dvostrano sa više ulaza, a od prostorija ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, toalet, kupatilo, kuhinju, trpezariju veličine veće sobe i terase. Na prvoj etaži su tri sobe, dve terase, kupatilo i u potkrovlju dve sobe, kupatilo i dve terase. U dvorištu se nalazi zidani objekat sa dve garaže, letnjom kuhinjom, letnjikovcem i ostavama. Plac je četvrtastog oblika, ravan, ograđen zidanom ogradom i sa prednje strane kuće metalnom kapijom sa dva kolska ulaza. U kući je uvedeno etažno grejanje na gas, struju, lož ulje i čvrsto gorivo. Kuća je uknjižena, korisne površine 440m2 plus suteren i pomoćni objekti. Fasada kamena ispuna. Za svaklu preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Topola - Rudnik - Gornja Šatornja - 160m2 + 4ha

5.0 | 160m2 | 400ari | 200.000 €
U ponudi prelepo imanje povrsine 4 ha sa kućom 160 m2. Imanje se nalazi u Gornjoj Satornji, u podnozju planine Rudnik, opština Topola. Pored imanja protiče potok a reka Jasenica je udaljena na stotinak metara od kuće. Kuća ima 160 m2, okućnica 1 ha 97 ari. Na prizemlju se nalazi dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, špajzom, kupatilo i velika pomoćna prostorija za različite namene. Na prvom spratu su tri spavaće sobe. Kuća ima struju. Voda u kući je sprovedena sa izvora a na imanju se nalazi nekoliko bunara. Zidana je ciglom i betonskim blokovima. Odžak je uradjen pre dve godine kao i nova septčka jama. Fasada nije zavrsena. Pored imanja put. Pored oko 2 ha imanja oko kuće u cenu prodaje ulazi jos i 83 ara nekadasnjeg vinograda i 85 ari sume. Ukupno 3 ha 65 ari. Gradjevinsko zemljiste 51 ar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije