Savski Venac - Beograd na vodi - 4.0

Šifra nekretnine : 17140

Prodaja 750.000 € - Stan
109.00 m24.0 SobeCG XIV/XVII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona novogradnja Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da vam ponudimo fenomenalan stan modernog dizajna, visoki standardi gradnje kako korišćenih materijala tako i funkcionalnosti.
Pogled na reku, na grad kao i Kulu Beograd oduzima dah. Svetao stan, dvostrane orijentacije.
Prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa zasebnim garderoberom i izlazom na terasu.
Dva kupatila, toalet, vešernica, prostorija za bojler. Enterijer je rad čuvenog domaćeg arhitektonskog biroa. Dizajnerski nameštaj visokog kvaliteta.
Stan se nalazi u zgradi BW Metropoliten, krivudave forme koja omogućava nesmetani pogled na tri strane.
Mogućnost korišćenja atrijumskog dvorišta koje pruža privatnost.
U zgradi se nalaze vrtić, teretana i podzemna garaža. Zgrada ima recepciju i obezbeđenje 24h.
Uz stan se prodaje i garažno mesto od 12,5m2 po ceni od 30000 evra.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Beograd na vodi - 4.0

4.0 | 118m2 | 670.000 €
U ponudi je fenomenalan lux stan u zgradi Arcadia. Namešten je, aparati lux klase. Useljiv od 1. februara 2024. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, tri kupatila. Poseduje i dva garažna mesta i podrumsku prostoriju. Sa terase otvoren pogled na reku i Kulu. Svi sadržaji su u blizini. Vredi pogledati!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Slavija - 5.0

5.0 | 171m2 | 600.000 €
Salonac površine 171m2 5.0 na prvom spratu stambeno-poslovne zgrade sa pogledom na Trg Slavija. Stan ima 2 ulaza, 5 soba, balkon, terasa, 3 mokra čvora, trostrano orijentisan. Od prostorija: hol, 2 salona, 4 sobe, kuhinja, 3 mokra čvora, 2 ostave, devojačke sobe/ostave, balkon, terasa. Poseduje 2 ulaza pa je moguće da funkcioniše kao dve posebne stambene jedinice. Zapoćeta je adaptacija stana. Pogodan za stanovanje ili za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Beograd na vodi - 3.0

3.0 | 73m2 | 438.000 €
U prilici smo da vam ponudimo stan od 73m2 u zgradi Simfonija na 9. spratu. Stan je na izuzetnoj lokaciji sa pogledom na reku i na grad. Poseduje master sobu, spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, terasu, dva kupatila, prostor za vešernicu. Kuhinjski elementi i plakari su ugradni. Parking mesto postoji ali nije u ceni. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije