Stari grad - Dorćol - 69m2

Šifra nekretnine : 17117

Prodaja 210.000 € - Lokal
69.00 m2CG Prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Dorćol donji Ulica: Mihizova Telefonskih linija: 1 

Donji Dorćol odmah uz novi stambeno poslovni kompleks, dvostran na nivou pravog prizemlja, sav u staklu u odnosu na ulicu i bočno.
Odličan za sve vrste delatnosti i atraktivna investicija.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Palilula - Višnjička banja - 137m2

137m2 | 209.000 €
U mogućnosti smo da vam ponudimo lokal u novijoj zgradi u Višnjičkoj banji. Sređen, prostran,deljiv, dva ulaza, dva mokra čvora, kancelarijski prostor. Dva parking mesta. Za svaku vrstu delatnosti. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Zemun - Gornji grad - 250m2

250m2 | 220.000 €
Ovaj odličan lokal nalazi se na dobroj lokaciji u Zemunu (Gornji Grad) u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Pogodan je za poslovni prostor za različite namene. Dobra povezanost sa auto-putem, aerodromom. Može se koristiti i kao magacinski prostor. Postoji mogućnost adaptacije. Poseduje dva mokra čvora, klimu. Grejanje na struju. Lokal ima dva ulaza, jedan sa ulice i drugi dvorišni, kao i tri sopstvena parking (iza dvorišne rampe) i 4 mesta ispred zgrade. Moguća kupovina sa zakupcem. Uknjižen je na 212m2, realna površina je 250m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Novi Beograd - Stari Merkator - 80m2

80m2 | 190.000 €
Ovaj luksuzan poslovni prostor nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu i koristi se već 15 godina kao stomatološka ordinacija. Postoje dva ulaza sa video nadzorom koji se sastoji od četiri kamere i interfona. Kompletno je renovirano sa izvedenim instalacijama u podu za tri radna mesta (voda, strauja, kanalizacija, vakum, lan kabal) Sastoji se iz jedne velike prostorije ( sobe za snimanje obložene, dva toaleta, prostrane čekaonice). Sve je renovirano: PVC stolarija ( šestokomorni sistem), spušteni plafoni, LED osvetljenje, italijanske keramičke pločice Morazzi. Ispred zgrade je prostran parking sa dovoljno parking mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije