Čukarica - Cerak - 2.5

Šifra nekretnine : 17001

Prodaja 199.000 € - Stan
65.00 m22.5 SobeCG III/VI  Štampaj
Lokacija: Cerak Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1985 

Funkcionalan stan od 65m² sa terasom kao prirodnim nastavkom dnevne sobe i predivnim pogledom na okolno dvorište, van svakodnevne buke i sa dovoljno parking mesta u blizini zgrade.
Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja.
Veoma lepo osmišljen enterijer, pravi spoj trpezarije i dnevne sobe, odvojene 2 spavaće sobe, toalet jako lepo zamišljen i urađen.
Pripadajući nameštaj u svakoj prostoriji stana predstavlja izbor elemenata vrhunskog kvaliteta i sa pažnjom i umećem uklopljeni u atmosferu celokupnog stana.


Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Telefon

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Čukarica - Cerak vinogradi - 3.0

3.0 | 76m2 | 189.000 €
Izuzetan stan čije je brojne prednosti teško pobrojati: lokacija, struktura i orijentacija, kvalitet gradnje kao i mogućnosti koje stan pruža u pogledu proširenja za još jednu stambenu jedinicu. U jednom od najlepših naselja u Beogradu, koje je kao takvo dobilo brojne arhitektonske nagrade. Oaza mira i zelenila, pruža prednosti koje u Beogradu nije lako naći na jednom mestu: svi objekti od značaja za svakodnevni život nalaze se u neposrednoj blizini - vrić, Maxi, Lidl, škola..... Košutnjak i Ada kao mogućnosti rekreacije nalaze se u blizini. Za parking ne mislite, uvek mesta i to u hladovini usred leta. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela veličine 50m2 sa kuhinjom. Dnevni boravak je hodnikom odvojen od spavaćeg bloka. Iz spavaće sobe izlazi se na veliku terasu koja je okružena četinarima. Stan je velikim delom već renoviran, po želji moguće je renovirati kupatilo i eventualno zameniti balkonski prozor. Iznad stana moguće je proširenje za još jednu stambenu jedinicu veličine 24m2, za šta je već obezbeđena saglasnost stanara. Ostava je na tavanu. Vredi pogledati ovaj stan, vredna nekretnina koje pruža višestruke mogućnosti na dobroj lokaciji. Stan je uknjižen na 66m2 korisne površine, a sa lođama ima 76m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Čukarica - Filmski grad - 3.0

3.0 | 78m2 | 157.000 €
Prodaje se funkcionalan i prostran trosoban stan u mirnom i punom zelenila delu naselja Filmski grad, Čukarica. Visoko prizemlje,dvostran,sa terase i druge strane stana pogled na uređen park. Stan je održavan, sastoji se od prostrane dnevne i dve spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinje sa trpezarijom sa izlazom na terasu okruženu uređenim zelenim dvorištem - parkom. Blizina svih neophodnih infrastrukturnih sadržaja, odlična povezanost sa svim delovima grada. Ada i Košutnjak na dohvat ruke. Površina stana 78m². Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Čukarica - Banovo brdo - 3.5

3.5 | 98.33m2 | 341.005 €
U ponudi je troiposoban stan u novogradnji u stambeno-poslovnom kompleksu. Kompleks je sa kontrolisanim pristupom, sa igralištem za decu. Svaka jedinica ima sopstveni sistem toplotne pumpe za grejanje i hlađenje, kao i integrisani smart home i eco home sistem. Stambena jedinica se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, antrea, degažmana i terase. Planirani završetak radova je oktobar 2024. godine. Na raspolaganju je i određeni broj garažnih mesta, sa ugradnjom punjača za električne automobile. Cena stana je bez PDV-a, kupci prvog stana imaju pravo povraćaja PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije