Zvezdara - Mirijevo - 1.5

Šifra nekretnine : 16913

Izdavanje 700 € - Stan
43.00 m21.5 SobeCG I/V  Štampaj
Lokacija: Mirijevo Ulica: Aleksandra Belića Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 namešten 

Stan se nalazi u mirnom delu Mirijeva okružen parkom i zelenilom.
Stan je potpuno opremljen i pogodan za život tri odrasle osobe.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Kablovska TV, , , ,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Stari Grad - Savski Venac - Zeleni Venac - 4.0

4.0 | 66m2 | 700 €
U ponudi je 4.0 stan u Jug Bogdanovoj, na odličnoj lokaciji. Nalazi se na prvom spratu održavane zgrade. Kompletno je renoviran, etaćno grejanje na struju. Poseduje dve veće i dve manje prostorije ukupno 66m2 sa kuhinjom, kupatilom i terasom. Prozori su drvo-metal odličnog kvaliteta. Blindirana vrata. Izdaje se isključivo firmama za kancelarijsku delatnost, ordinaciju i sl. Hrana ne može da se sprema. Isključivo na duži vremenski period. Povoljnost je što su mali režijski troškovi. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Voždovac - Banjica - 3.0

3.0 | 54m2 | 690 €
Neuseljavan stan na prvom spratu nove zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i terasom, dve spavaće sobe od kojih jedna takodje ima pristup terasi, hodnika i kupatila. Grejanje je etažno na struju i naplaćuje se po potrošnji. Lokacijski dobro povezan sa gradom u blizini trolejbuske okretnice. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Vračar - Tašmajdan - 1.5

1.5 | 33m2 | 750 €
U ponudi je luksuzni apartman na samom početku Bulevara kralja Aleksandra. Studio apartman urađen u stilu hotelskog smeštaja. Koncipiran je tako da je boravak sa trpezarijom i kuhinjom u jednoj prostoriji sa dvosedom koji može poslužiti kao dopunski ležaj. Kuhinja je opremljena posuđem i tehnikom. Prostorija prostrana pa se može dobro funkcionisati. Spavaća soba je veoma prijatnog ambijenta, intonirana smeđim zidovima i spuštenim plafonom sa plafonskim svetlom. Kupatilo je opremljeno sa đakuzi kadom. Sa terasa je lep pogled na Tašmajdanski park i crkvu Svetog Marka. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji. Do trga Slavija i Beograđanke potrebno je manje od deset minuta. U neposrednoj blizini je crkva Svetog Marka i Tašmajdanski park. Ukoliko posedujete automobil, parking je moguć u dvorištu zgrade. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije