Beograd na vodi - 2 spojena garažna mesta

Šifra nekretnine : 16871

Prodaja 52.000 € - Garaža
24.00 m2 Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Hercegovačka 

2 garaže - BW Vista
Prodaju se 2 garažna mesta, 12m2 u BW - Vista, -2 nivo, obezbeđenje, video nadzor, rampa.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Garaža-Prodaja

Beograd na vodi - garaža 12m2

12m2 | 26.000 €
Garaža, Beograd na vodi, Vista Prodaje se garažno mesto 12m2 u BW Vista, -2 nivo, obezbeđenje, video nadzor, rampa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije