Surčin - Aerodrom - 206.5a

Šifra nekretnine : 16710

Prodaja 2.200.000 € - Plac
206.50 ari Štampaj
Lokacija: Surčin 

Izuzetan plac kod Muzeja vazduhoplovstva.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 6.36ha

636ari | 1.600.000 €
Lokacija na idealnoj poziciji za buduće investitore na 100-ak metara od petlje Sremske gazele kao direktne veze sa Dobanovačkom petljom i Auto putem. Površina od 636 ari u Maletincima, Dobanovci. Već izgrađeni privredni objekti u blizini. Blizina Aerodroma Nikola Tesla i budućeg manjeg Aerodroma. Postoji mogućnost parcelacije zemljišta na manje celine od 1,5-2ha. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Radiofar - 70a

70ari | 1.200.000 €
Odličan plac u građevinskoj zoni! Dozvoljena komercijalna i stambena gradnja. Izlazi na dve ulice. Sva potrebna infrastruktura je na placu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Dobanovci - Dobanovačka petlja - 212a

212ari | 1.038.800 €
Prodaje se 212 ari zemljišta u građevinskoj zoni namenjenoj komercijalnim sadržajima na izuzetnom mestu u blizini Dobanovačke petlje u pravcu Dobanovaca, odmah pored Autoputa Beograd-Zagreb. Uknjiženo, u vlasništvu firme. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije