Voždovac - Bubanj potok - 97.4a

Šifra nekretnine : 16620

Prodaja 220.000 € - Plac
97.40 ari Štampaj
Lokacija: Bubanj potok 

Prodaje se zemljište površine 97.4 ari na atraktivnoj lokaciji na obilaznici Bubanj potok, prekoputa stare Auto pijace, u blizini nove obilaznice i nadvožnjaka.
Pogodna za privredne namene, interesantna izvođačima radova na obilaznici oko Beograda.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Velika Ivanča, Kosmaj - 1ha9a

109ari | 218.000 €
Kosmaj - Velika Ivanča Predivan, ravan plac površine 1ha 9a. Asfaltni put celom širinom placa. Mogućnost priključenja na struju, vodu i gas. Na proplanku, osunčan, uredan, sa pogledom na Cer, Rogaču, Bukulju, Rudnik, Kosmaj. Blizina Mladenovca, Sopota, Aranđelovca, Beograda. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Zemun - Batajnica - 26.44a

26.44ari | 215.000 €
Parcela 26.44a pripada gradskom građevinskom zemljištu. Po informaciji o lokaciji dozvoljena je gradnja P+1+PK. Vrlo lepa lokacija izlaz na dve ulice. Priključci za vodu, struju, gas. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Ritopek - 92a

92ari | 230.000 €
Zemljište 92a, prema planu korišćenja zemljište se nalazi u površinama namenjenim za stanovanje. Nalazi se u Ritopeku, lokacijski bliže naselju Boleč. Na parceli se nalazi stari objekat. Prilaz sa dve strane, divan plac pod voćem (kajsije, šljive, trešnje, dunje, itd, ograđen, na imanju je bunar, do njega struja, voda, kanalizacija). Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije