Novi Sad - Nova Detelinara - 2.0

Šifra nekretnine : 16461

Prodaja 113.000 € - Stan
54.00 m22.0 SobeEG IV/V  Štampaj
Lokacija: Detelinara Ulica: Hadži Ruvimova novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2010 

U ponudi je izuzetan kompetno renoviran 2.0 stan u novijoj zgradi sa liftom.
Odličnog rasporeda, svetao. Poseduje dnevno trpezarijski prostor sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, terasu, ostavu.
Na terasu se izlazi iz dnevne i spavaće sobe.
U ovom delu grada je toplovod.
U neposrednoj blizini je osnovna škola, dečija ustanova, pijaca, prodavnice, autobuske linije 3,5,51A, 73.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Kragujevac - Tesla Palace

2.0 | 73m2 | 112.400 €
Tesla Palac luksuzni stambeno-poslovni kompleks u Kragujevcu Agencija Beostil je ovlašćeni prodavac stanova i poslovnog prostora. Kompleks se nalazi u mirnom delu grada sa luksuznim sadržajima, poput spa centra, teretane, bazena, dečijim igralištima okružen parkom. Objekat je pokriven video nadzorom, a postoji i profesionalno obezbeđenje. Cena + PDV. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Petlovo Brdo - 2.5

2.5 | 76m2 | 114.000 €
U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se ovaj dvoiposoban stan na prvom spratu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, dve terase i lođe. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Stanu pripada i ostava od 4m2 u dvorištu zgrade. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zemun polje - 2.5

2.5 | 48m2 | 112.000 €
Prelep stan u zgradi od tri stana. Izuzetno svetao, sa dve spavaće sobe i velikom dnevnom sobom. Sve u izvornom ali iziuzetno korektnom stanju. Blizina DZ, pijace, škole. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije