Čukarica - Ostružnica - 33a

Šifra nekretnine : 16456

Prodaja 99.000 € - Plac
33.00 ari Štampaj
Lokacija: Ostružnica Ulica: Grobljanska 

Plac se nalazi u Ostružnici na padini prema Makišu sa širokim panoramskim pogledom prema Savi i Novom Beogradu, Starom Beogradu, Avali itd.
DUP-om je predviđena individualna gradnja.
Od Terazija do placa je 19km.
Na placu je trofazna struja, betonirano prednje dvorište 240m2.
Plac je ograđen metalnim stubovima i plastificiranom žicom. Klizna kapija.
Na placu se nalazi pomoćni objekat-zidani, šupa sa garažom-montažna, kamp prikolica.
Zidani roštilj. Plac je ispunjen voćem formiranim od 2011 do danas...
Mogućnost kupovine prikolice, montažne garaže, alata...
Postoji oko 130 stabala voćki: šljive, orasi, trešnje, kajsije, kruške, dunje, breskve, Sibirske aronije, lešnik, marele, smokve, vinove loze, dženerike.
Voda na placu je vodovodska, postoji geološki izveštaj o mogućem arteškom bunaru na 60m dubine.
Kamp prikolica komplet opremljena za život.
Sve što se nalazi na placu od opreme, alata, prodaje se.
Uknjiženo.
Cena nije fiksna, može dogovor.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!



Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 24a

24ari | 114.000 €
Izuzetna prilika Prodaje se zemljište nadomak Beograda površine 24 ara pored Ibarske magistrale, cca 150 metara od pumpe Cryogas. Dimenzije cca 20m x 120m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Savske terase - 15a

15ari | 120.000 €
Gradsko građevinsko zemljište, dozvoljena gradnja P+3. Uknjižen plac. Položaj placa je odličan, nalazi se u novom naselju Savske i Jezerske terase u Železniku, buduće novo stambeno naselje. U blizini struja, voda. Brz izlaz na Ibarsku magistralu, samim tim obilaznica oko Beograda, auto-put Beograd-Niš, Miloš Veliki. Blizina Obrenovačkog puta i budućeg metroa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 40a

40ari | 190.000 €
Izuzetna prilika Prodaje se 40 ari zemljišta nadomak Beograda tik uz Ibarsku magistralu na 100-ak metara od Cryogas pumpe. Dimenzije placa cca 35m x 130m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije