Čukarica - Ostružnica - 33a

Šifra nekretnine : 16456

Prodaja 170.000 € - Plac
33.00 ari Štampaj
Lokacija: Ostružnica Ulica: Grobljanska 

Plac se nalazi u Ostružnici na padini prema Makišu sa širokim panoramskim pogledom prema Savi i Novom Beogradu, Starom Beogradu, Avali itd.
DUP-om je predviđena individualna gradnja.
Od Terazija do placa je 19km.
Na placu je trofazna struja, betonirano prednje dvorište 240m2.
Plac je ograđen metalnim stubovima i plastificiranom žicom. Klizna kapija.
Na placu se nalazi pomoćni objekat-zidani, šupa sa garažom-montažna, kamp prikolica.
Zidani roštilj. Plac je ispunjen voćem formiranim od 2011 do danas...
Postoji oko 130 stabala voćki: šljive, orasi, trešnje, kajsije, kruške, dunje, breskve, Sibirske aronije, lešnik, marele, smokve, vinove loze, dženerike.
Voda na placu je vodovodska, postoji geološki izveštaj o mogućem arteškom bunaru na 60m dubine.
Kamp prikolica komplet opremljena za život.
Sve što se nalazi na placu od opreme, alata, prodaje se.
Uknjiženo.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 40a

40ari | 194.000 €
*** IZUZETNA PRILIKA Prodaje se 40 ari zemljišta nadomak Beograda tik uz Ibarsku magistralu na 100-ak metara od Cryogas pumpe. Dimenzije placa cca 35m x 130m. Cena: 200.000 eura. Prodaje se plac pored datog u površini od 24 ara, cena 120.000 eura, pogledati na sajtu Agencije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Železnik - 36a

36ari | 144.000 €
Železnik, građevinska parcela. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 24a

24ari | 120.000 €
*** IZUZETNA PRILIKA Prodaje se zemljište nadomak Beograda površine 24 ara pored Ibarske magistrale, cca 150 metara od pumpe Cryogas. Dimenzije cca 20m x 120m. Cena: 120.000 eura. Prodaje se plac pored datog u površini od 40 ari, cena 200.000 eura, pogledati na sajtu Agencije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije