Surčin - Ledine - 2.5

Šifra nekretnine : 16410

Prodaja 71.900 € - Stan
47.00 m22.5 SobeII/II  Štampaj
Lokacija: Ledine Ulica: Sterijina novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

Luks novogradnja sa građevinskom dozvolom - nov stambeni kompleks, idealno povezan sa drugim delovima grada.
U izgradnji korišćeni najkvalitetniji materijali. Uz svaki stan ide pripadajuće parking mesto.
U ponudi su stanovi površine 47m2 (terasa uz stan 12m2 koja nije ušla u ukupnu kvadraturu), 57m2 (vodi se kao poslovni prostor) i 62m2.
Svi stanovi se sastoje od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila i terase.
Mogućnost povraćaja PDV-a za kupce prvog stana.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Surčin - Ledine - 2.0

2.0 | 48m2 | 76.800 €
*** Uknjižena novogradnja, udaljena od glavnog puta, autobusnog stajališta i snabdevanja 100m. U ponudi stanovi od 31m2 - 1.5 do 54m2 - 2.5, cena 1.600E/m2. Mogućnost kupovine na kredit. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Surčin - Ledine - 1.5

1.5 | 40m2 | 64.000 €
Lux novogradnja na 100m od glavnog puta, prodavnica i gradskog prevoza. Ugrađena vrhunska stolarija, keramika i sanitarije. Izolacija 15cm. Obezbeđeno parking mesto. Za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Surčin - Ledine - 2.5

2.5 | 52m2 | 83.200 €
*** Uknjižena novogradnja, udaljena od glavnog puta, autobusnog stajališta i snadbevanja 100m. U ponudi stanovi od 31m2 - 1.5 do 54m2 - 2.5, cena 1.600E/m2. Mogućnost kupovine na kredit. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije