Grocka - Grocka - 1ha 69a

Šifra nekretnine : 16361

Prodaja 105.000 € - Plac
106.90 ari Štampaj
Lokacija: Grocka Ulica: Boška Buhe 

Zemljište u Grockoj 1ha 69ari, pod voćem. Na placu stari objekat, priključen na struju, bunar.
Na 300m gradski vodovod. Put do imanja korektan.
Lokacija iznad restorana " Vinogradi". Prelepo okruženje sa pogledom na Dunav.

Mapa prikazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Leštane - 30,5ari

30.5ari | 105.000 €
Ravan plac, pravougaonog oblika u blizini centra Leštana (prodavnice, škola, ustanove). U zoni gradnje, pogodan za individualnu porodičnu gradnju ili manji privredni objekat. Do placa vodi asfaltirani put, u ulici postoje struja, voda i kanalizacija. Čine ga tri parcele, uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Vrčin - 43ara

43ari | 85.000 €
Građevinsko zemljište površine 43ara, pravilnog oblika, front 37m sa blagim padom. Mirno okruženje sa prelepim pogledom, plac je sunčan i nalazi se na oko 1,5km od Kragujevačkog puta i oko 5km do autoputa. Vlasnik poseduje informaciju o lokaciji. Uknjiženo 1/1 Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 74ari

74ari | 66.000 €
Plac u Zaklopači, površine 74ara, pravougaonog oblika, ravan. Vodi se kao građevinsko zemljište, na placu stabla kajsije. Gleda ka Dunavu, udaljen od Smederevskog puta oko 1km, put makadam. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije