Vračar - Južni Bulevar - 3.0

Šifra nekretnine : 16336

Izdavanje 1.500 € - Stan
71.00 m23.0 SobeCG Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Južni Bulevar Ulica: Mihaila Gavrilovića Telefonskih linija: 1 prazan 

Odličan stan za poslovni prostor-ordinaciju i ostale namene.
Fenomenalan stan koji se sastoji od dve spavaće sobe, prostrane dnevne sobe i dva kupatila.
Poseduje i dvorište sa unutrašnje strane zgrade i jedno parking mesto.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Vračar - Južni bulevar - 3.0

3.0 | 61.21m2 | 1.300 €
Izdaje se nov neuseljavan, izuzetno svetao i funkcionalan stan u novogradnji na Vračaru. Stan se sastoji od: prostrane dnevne sobe sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila, ulaznog predsoblja i lepe lođe na koju se izlazi iz dnevne sobe. Svi tehnički uređaji u stanu kao i nameštaj su kompletno novi i nekorišćeni. U stanu su ugrađeni aluminijumski prozori i sigurnosna vrata. Stan poseduje svoje etažno grejanje na struju kao i klima uređaj. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, infrastrukturno povezana sa svim delovima grada, u blizini je škola, vrtić, mnogobrojne prodavnice, stanica gradskog prevoza. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta u garaži zgrade po ceni od 150E. Stan je odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne zakupnine. Video zapis: https://youtu.be/mtnKCRO7u80 Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Vračar - Hram Svetog Save - 4.0

4.0 | 105m2 | 1.100 €
Stan na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, na drugom spratu zgrade klasične dobre gradnje. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, opremljenu kuhinju, ostavu, degažman, veliko predsoblje sa ugradnim plakarima, dve terase. Kupatila su velika i sređena, spavaće sobe prostrane, dvostrano orijentisan, svetao. Stan ima i pripadajući podrum. Takođe lep nezaklonjen pogled, parking mesta funkcionišu po dogovoru, a u neposrednoj blizini je moguće zakupiti garažno mesto. Funkcionalan i prijatan prostor. Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije