Vračar - Južni Bulevar - 65m2+30m2

Šifra nekretnine : 16259

Izdavanje 1.000 € - Poslovni prostor
95.00 m2CG I/VI  Štampaj
Lokacija: Južni Bulevar Ulica: Južni Bulevar Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Odličan renoviran prostor koji se sastoji od 6 kancelarija, dva mokra čvora i dve kuhinje, može da se koristi za više namena (salon lepote, ordinaciju, advokatsku kancelariju, školu jezika, produženi boravak i ostalo).

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 1.000 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za pet radnih mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Vračar - Kalenić pijaca - 70m2

70m2 | 600 €
Na Vračaru, u blizini Kalenić pijace u prizemlju stambeno poslovnog objekta, sa zasebnim ulazom, poslovni prostor-lokal pogodan kao kancelarijski prostor, razne ordinacije, agencije, saloni, vrtić... Sastoji se od ulaznog dela, toaleta, velike prostorije od 50m2 i više toaleta. Mesečna renta 600e, depozit u visini jedne rente. Useljivo od oktobra. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 400 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za dva radna mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije