Zemun - Gardoš - 2.0

Šifra nekretnine : 16218

Prodaja 68.000 € - Kuća
32.00 m22.0 SobeTA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Gardoš Ulica: Gardoška Telefonskih linija: 1 

***
U najlepšem delu Zemuna u Gardoškoj ulici u blizini šetališta - keja, restorana,u zajedničkom dvorištu sa još 2 stana (svaki stan ima svoj zaseban ulaz).
U izvornom stanju. Kuća je pod zaštitom Zavoda za zaštitu kulture.
Prizemlje: kuhinja, trpezarija, velika dnevna soba i kupatilo .
Potkrovlje (30m2): dve sobe, kuhinja kupatilo i mala terasa sa pogledom na Beograd.
Prostor u dvorištu od 12m2 (struja, voda).
Kuća za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Ugrinovci - 72m2

2.0 | 72m2 | 8ari | 65.000 €
*** Blizu centra, stara kuća sa lepim placom. Brzo useljiv. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Novi Grad - 110m2

4.0 | 110m2 | 89.900 €
*** Prelepa kuća u zajedničkom dvorištu. Prostorije: kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 3 spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Sve je u izuzetno korektnom stanju. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Centar, na obali Dunava - 120m2+1a

3.0 | 120m2 | 1ari | 90.000 €
*** Na izuzetnoj lokaciji, na obali Dunava, nova kuća površine 80m2, sa dve velike terasa (svaka oko 20m2). Lux, kamin, vezno mesto. Nije uknjižena. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije