Stari Grad - Skadarlija - 300m2

Šifra nekretnine : 16091

Prodaja 1.200.000 € - Kuća
300.00 m21.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Skadarlija Ulica: Gospodar Jevremova Telefonskih linija: 1 

U prilici smo da vam ponudimo autentičnu kuću izgrađenu 1897.g., pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, sa izuzetno interesantnom i bogatom istorijom, koja se nalazi u samom srcu Beograda – Skadarliji.
Funkcioniše kao poslovno stambeni prostor.
U suterenu je poslovni prostor 52m2.
Stan – duplex, PR+PTK.
Salonski stan, h=3.20, ornamenti, stilska vrata, staklo-vitraž, trostrano orjentisan
Izuzetan prostor na savršenoj lokaciji i za stanovanje i za poslovni prostor.
Retko u ponudi!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Stari Grad - Gornji Dorćol - 100m2+3,13a

5.0 | 100m2 | 300.000 €
Funkcionalna, odlično pozicionirana kuća na Dorćolu, idelana za porodice koje žele mir u strogom centru grada. Prostorije: I nivo: hodnik, kuhinja, dnevna soba, toalet. II nivo: hodnik, tri spavaće sobe, garderober. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije