Čukarica - Banovo brdo - 215m2

Šifra nekretnine : 15990

Izdavanje 2.000 € - Poslovni prostor
215.00 m2III  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Poslovni prostor se nalazi na trećem spratu poslovne zgrade sa panoramskim liftom.
Sastoji se iz 6 kancearija, centralnog hodnika, muškog i ženskog toaleta, čajne kuhinje i velike terase.
Na odličnoj lokaciji, dobra saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd - YU Biznis centar - 257m2

257m2 | 2.000 €
*** Lokal se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Sastoji se iz dva nivoa. Prizemni nivo površine 157m2 i suteren površine 100m2 koji je povezan stepenicama sa gornjim delom. Poseduje 3 ulaza u prizemnom nivou i dva ulaza iz garaže u suterenskom delu. Na odličnoj lokaciji pogodan za mnoge delatnosti. Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Savski Venac - Zeleni venac - 183m2

183m2 | 2.000 €
***a Poslovni prostor koji se sastoji od 6 prostorija - 2 veće sale i 4 manje prostorije. Odličan prostor, pogodan za sve delatnosti, na odličnoj lokaciji sa pogledom na ceo grad. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 2.000 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za deset radnih mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije