Zemun - Pregrevica - 50m2+50m2+10m2

Šifra nekretnine : 15989

Prodaja 94.000 € - Kuća
50.00 m23.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Pregrevica Ulica: Pregrevica Telefonskih linija: 1 

***
Predivna kućica (stan) od 50m2 u osnovi sa potkrovljem i letnjom kuhinjom od 10m2.
Nalazi se u zajedničkom dvorištu sa samo jednim komšijom.
Kuća je za svaku preporuku.
Hitna prodaja.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PONUDA:Hitno

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Centar, na obali Dunava - 120m2+1a

3.0 | 120m2 | 1ari | 90.000 €
*** Na izuzetnoj lokaciji, na obali Dunava, nova kuća površine 80m2, sa dve velike terasa (svaka oko 20m2). Lux, kamin, vezno mesto. Nije uknjižena. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Novi Grad - 110m2

4.0 | 110m2 | 89.900 €
*** Prelepa kuća u zajedničkom dvorištu. Prostorije: kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 3 spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Sve je u izuzetno korektnom stanju. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gardoš - 2.0

2.0 | 32m2 | 68.000 €
*** U najlepšem delu Zemuna u Gardoškoj ulici u blizini šetališta - keja, restorana,u zajedničkom dvorištu sa još 2 stana (svaki stan ima svoj zaseban ulaz). U izvornom stanju. Kuća je pod zaštitom Zavoda za zaštitu kulture. Prizemlje: kuhinja, trpezarija, velika dnevna soba i kupatilo . Potkrovlje (30m2): dve sobe, kuhinja kupatilo i mala terasa sa pogledom na Beograd. Prostor u dvorištu od 12m2 (struja, voda). Kuća za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije