Čukarica - Centar Žarkova - 270m2+40m2

Šifra nekretnine : 15862

Prodaja 545.000 € - Kuća
274.00 m23.00 ari10.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Žarkovo Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1992 

Porodična stambena zgrada - Beograd - Žarkovo
Porodična stambena zgrada u Beogradu, Žarkovo, u Nike Strugara ulici, sa dvorištem, spratnosti Po + Su +Pr + 1 + Pk. Predmet prodaje je leva vertikala kuće, korisne stambene površine 270 m2. Kuća se nalazi na placu ukupne površine cca 3 ara. Građena 1983. godine, osnova čitave kuće je 146 m2. Uknjižena leva vertikala u skladu sa projektnom dokumentacijom na 162.47m2. Ostatak stambenog prostora u procesu ozakonjenja (suteren + potkrovlje). U stambenu površinu nije uračunat podrum, tavan i kotlarnica.Deo podruma i tavanskog prostora u površini od cca 40m² sa već izvedenim instalacijama može se pretvoriti u stambeni prostor. Tri mokra čvora i tri kuhinjske prostorije, po jedna na svakoj etaži.Kuhinje kao ugradni elementi prostora i deo nameštaja ostaju na raspolaganju budućem vlasniku. Zanimljivo osmišljena predsoblja na svakoj etaži u vidu antrea.
Kvalitetna gradnja, debljina zidova oko 45 cm, spolja fasadna cigla, šest (6) terasa, izolacija na celoj kući i tavanu, svaka etaža adaptibilna u posebnu stambenu jedinicu. Kuća poseduje garažu u suterenu i još dva parking mesta u prednjem delu dvorišta. Slobodan i uređen prostor u donjem delu dvorišta u vidu parka za odmor i relaksaciju. Redovno održavana, krov promenjen 2010. godine i postavljeni bakarni oluci. Samostalno CG na gas, dovedena optička infrastruktura do kuće, video nadzor. Odlična veza sa centrom grada (nekoliko gradskih i međugradskih linija), u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Supervera, pošte, tri osnovne škole, gradskog izletišta Košutnjak.
Raspored prostorija:
Podrum (Po): 45 m2
Suteren (Su): garaža, predsoblje, 2 sobe⅕pp – 66.5 m2
Prizemlje (Pr): predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, soba, kupatilo – 71.8 m2
Prvi sprat (1): predsoblje, 2 sobe, kuhinja, kupatilo – 70.97 m2
Potkrovlje (Pk): predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, soba, kupatilo – 57.6 m2
Tavan: 30 m2


Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Čukarica - Sremčica - 460m2

10.0 | 460m2 | 10ari | 439.900 €
Prodaju se dve kuće na placu od 10ari. U blizini kafane Lipovačka noć. Obe kuće su ozakonjene. Jedna je građena 90-ih godina a druga je mnogo mlađa. Svaka sa dva mokra čvora. Kuće su za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Čukarica - Velika Moštanica - 131m2 + 50m2

4.0 | 131m2 | 13ari | 350.000 €
U veoma mirnom ambijentu u neposrednoj blizini Lipovačke šume i Ibarske magistrale nalazi se ova potpuno završena luksuzno opremljena kuća. U prizemlju kuće se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu i bazen (10 x 5m) sa đakuzijem. Na spratu kuće se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Dvorište kuće je potpuno uređeno i opremljeno velikim zidanim roštiljem i spoljnim šankom sa sudoperom. Teren sa veštačkom travom za mini fudbal, spoljni tuš, bazen, đakuzi u delu bazena, ležaljke. Kuća je uređena sa ukusom i prodaje se potpuno je nameštena. Blizina gradskog prevoza i prodavnica. Pogoduje kako za komforan život, vikend kuću ili kao investicija za izdavanje objekta na dan. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Čukarica - Julino brdo - 174m2

6.0 | 174m2 | 325.000 €
Prodaje se prizemlje i prvi sprat porodične kuće na Julinom brdu sa pripadajućim i primereno uređenim dvorištem za uživanje i opuštanje u izuzetno mirnom delu grada. Površina koja je predmet prodaje iznosi 174m². Parking mesto na prostoru ispred zgrade. Zgrada sa pripadajućim stanovima uknjižena u celosti. Prizemlje se sastoji od dnevne sobe i spavaće sobe,kuhinje, trpezarije i kupatila, ukupne površine 65m². Garaža je u istoj ravni sa prostorijama u prizemlju. Direktan izlaz i veza sa predivnim dvorištem u pozadini zgrade. Na spratu se nalaze dnevna, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i dve terase, ukupne površine 109 m². Grejanje je etažno, na gas i struju. Drugi sprat pripada najbližem srodniku prodavca. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije