Zemun - Batajnica - 356m2+10a

Šifra nekretnine : 15753

Prodaja 190.000 € - Kuća
356.00 m210.00 ari6.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Batajnica Telefonskih linija: 1 

Batajnica uknjizena kuca 356m2. Početak ulice, blizu okretnice autobusa i Beovoza, trospratna kuća, prizemlje završeno, sprat i potkrovlje 80% završen.
Ozakonjena je cela kuca,uknjižena na 356m2.
Kuća je idealna kao investicija zbog mogućnosti da se naprave stanovi.
Brzo useljiva.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gardoš, 2 parking mesta

2.0 | 77m2 | 199.000 €
Ekstra lokacija. Kuća na Gardošu sagrađena 2019.godine i sastoji se od dve zasebne stambene jedinice (dva dupleksa). Uknjižen donji nivo/prizemlje na 48m2, odnosno 39m2 korisne površine. Gornji nivo predat na legalizaciju. Ispred kuće su dva parking mesta. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Batajnica - 204m2

4.0 | 204m2 | 4ari | 135.000 €
Odlična legalizovana kuća sa lepim placem. Prizemlje kompletno završeno (70.85m2), a u potkrovlju ima 74.81m2 u sivoj fazi. EG na čvrsto gorivo, a gas je prošao, tako da je moguće uvesti i grejanje na gas a postoje i TA peć. Prava porodična kuća sa mogućnošću proširenja. Uknjiženo 204.55m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gornji Grad - 136m2

4.0 | 136m2 | 280.000 €
Kuća u mirnom okruženju, prizemlje dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, sprat tri spavaće sobe, kupatilo i velika terasa. Dvorište 1ar. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije