Zemun - Batajnica - 356m2+10a

Šifra nekretnine : 15753

Prodaja 190.000 € - Kuća
356.00 m210.00 ari6.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Batajnica Telefonskih linija: 1 

Batajnica uknjizena kuca 356m2. Početak ulice, blizu okretnice autobusa i Beovoza, trospratna kuća, prizemlje završeno, sprat i potkrovlje 80% završen.
Ozakonjena je cela kuca,uknjižena na 356m2.
Kuća je idealna kao investicija zbog mogućnosti da se naprave stanovi.
Brzo useljiva.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gardoš, 2 parking mesta

2.0 | 77m2 | 199.000 €
Ekstra lokacija. Kuća na Gardošu sagrađena 2019.godine i sastoji se od dve zasebne stambene jedinice (dva dupleksa). Uknjižen donji nivo/prizemlje na 48m2, odnosno 39m2 korisne površine. Gornji nivo predat na legalizaciju. Ispred kuće su dva parking mesta. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gardoš - 70m2

2.0 | 70m2 | 199.000 €
Na Gardošu u Sinđelićevoj ulici lepa kuća koja u osnovi ima 38m2 koji je jedno vreme bio kafić a na spratu stan od 32m2 sa pripadajućim dvorištem zajedničkim od 1.5ara. Nekretnina može biti poslovni objekat kao i stambeni ili kombinovano. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun Ugrinovci - 320m2+15a

7.0 | 320m2 | 15ari | 200.000 €
Kućaizgrađena 1986.godine na 3 nivoa, svaki nivo ima preko 100m2. Plac 15a. Ukupno 7 soba sa mogućnošću pravljenja još mokrih čvorova i soba. U prizemlju lokal. Kuća je odlična kako za stanovanje tako i za poslovni prostor, starački dom. Hitna prodaja Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije