Šifra nekretnine : 15626

Izdavanje 750 € - Poslovni prostor
57.00 m2CG I/VI  Štampaj
Lokacija: Slavija Ulica: Kneginje Zorke novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Agencija Beostil je u mogućnosti da Vam ponudi poslovni apartman 56,51m2, dvostrano orjentisan ka dvorištu na I spratu.
Apartman ima pripadajuće parking mesto u garaži kojeje uračunato u ovaj zakup.
Apartman je prazan, što daje mogućnost zakupcu da sam kreira ovaj prostor. Takođe može biti opremljen i od strane zakupodavca uz korekciju zakupnine. Prostor je nov i neuseljavan. Stojimo Vam na raspolaganju, za sve dodatne informacije i prezentacije prostora.
Cena+pdv.


Agencijska provizija 50% od prve zakupnine

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 1.000 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za pet radnih mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 400 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za dva radna mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Vračar - Hram - 143m2, parking

143m2 | 1.600 €
*** Renoviran poslovni prostor u blizini Hrama. Poseduje 3 ulaza. Sastoji se od 4 odvojene kancelarije, velikog središnjeg dela koji se takodje može iskoristiti za kancelariju. Centralno grejanje je na električni kotao ili pomoću inverter klima. Prostor poseduje intefone i alarm. U dvorištu zgrade ispred lokala postoji mogućnost parkiranja 5 vozila. U slučaju zakupa parkinga cena iznosi 2.050€ Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije