Surčin - Centar - 130m2

Šifra nekretnine : 15539

Prodaja 118.000 € - Kuća
130.00 m22.50 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Surčin Ulica: Kosovska Telefonskih linija: 1 

Prodaje se vertikala kuće sa dvorišnom kućom i placem, u izvornom stanju sa lokalom od 50m.
U mirnom delu na ulazu u Surčin u blizini škola, vrtića i glavne ulice.
Kuća je za svaku preporuku.
Hitna prodaja.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Surčin - 75m2+14ari

4.0 | 75m2 | 14ari | 143.000 €
Kuća na placu od 14 ari, udaljena 100m od autobuskog stajališta i snabdevanja, nedaleko od centra Surčina. Na placu se nalaze pomoćni objekti, garaža, radionice ostava. Zemljište u građevinskom području. Po informaciji o lokaciji dozvoljena gradnja P+1+PK/PS. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - 82m2+4a

3.0 | 82m2 | 4ari | 144.900 €
Kuća novijeg datuma sa 4 ara placa i sa biznisom. Sa 2 spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom i velikim tremom. Mogućnost preuzimanja posla - otpad. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Boljevci - 144m2+52a

5.0 | 144m2 | 52ari | 90.000 €
*** Tipična sremska kuća u izvornom, veoma korektnom stanju sa 56a placa u glavnoj ulici. Za keš kupce. Kuća za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije