Surčin - Dobanovci - 142m2+34a

Šifra nekretnine : 15538

Prodaja 150.000 € - Kuća
142.00 m234.00 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Dobanovci Ulica: Steve Jovanovića Telefonskih linija: 1 

***
U Dobanovcima se prodaje kuća od 142m2, sa dva odvojena stana.
Donji nivo - stan od 75m2 i gornji nivo (PTK) stan od 68m2.
Na placu se nalazi i kuća od 20m2, kao i prostor od 120m2.
Na ostalom delu placa su voćke.
Sve u izuzetnom dobrom stanju.
Kuća za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - 203m2 + 6a

6.0 | 203m2 | 6ari | 156.000 €
*** Prelepa sremska kuća u prizemlju open space i spavaća soba sa kupatilom i velikom terasom. Na spratu 4 sobe i kupatilo. Sve u izvornom, korektnom stanju, trebaju samo estetske korekcije. U dvoriuštu garaža i pomoćne prostorije. U blizini autoputa. Kućaje za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 190m2+14a

7.0 | 190m2 | 14ari | 130.000 €
*** Klasična kuća od 190m2 i 14a placa građena 1990.godine. Jedan četverosoban stan i dva jednosobna stana. Kuća za svaku preporuku. U izvornom, sasvim korektnom stanju. Za sada samo za keš kupca. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 75m2

3.0 | 75m2 | 33ari | 119.000 €
*** Kuća je zasebna, ograđena, blizina gradskog prevoza, asfalt do kuće, velika bašta 23ara. Gradsko građevinsko zemljište. Ima voćnjak, veliko dvorište. Autobus prolazi pored kuće (gradski 611). Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije