Mladenovac - Mala Vrbica - 64a

Šifra nekretnine : 15503

Prodaja 80.000 € - Plac
64.00 ari Štampaj
Lokacija: Mala Vrbica 

***
Izuzetan plac iznad restorana ''MB'', asvaltni put, odličan pogled na Kosmaj, Bukulju i Rudnik.
U ponudi je i plac od 237a

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Mala Vrbica - 237a

237ari | 260.000 €
*** U ponudi je odličan plac, građevinski, izlazi na asvaltni put. Prelep pogled na Bukulju, Kosmaj i Rudnik. Iznad restorana 'MB'. Ima i plac od 64a. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije