Voždovac - Ripanj, Brđani - 68a

Šifra nekretnine : 15454

Prodaja 74.900 € - Plac
68.00 ari Štampaj
Lokacija: Ripanj 

***
Plac na odličnoj poziciji, sa lepim pogledom i izlazom direktno na asfaltni put. Predviđena buduća gradnja kako za stambenu tako i za komercijalnu gradnju i to za pansione, ugostiteljske objekte.
Idealno za starački dom, sportski i spa centar, bungalove.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Voždovac - Ripanj - 50a

50ari | 25.000 €
*** Na 20km južno od Beograda i 5km od Avale nalazi se plac sa pogledom na Avalu. Plac je površine 50ari i širina placa je 21.5m, front do ulice. Vrsta zemljišta građevinsko+poljoprivredno. Uknjižen bez tereta. Prednji deo placa oko 12.5ari do asfalta dozvoljena gradnja. Postoji informacija o lokaciji. Pored placa priključci na elektro mrežu i gradski vodovod, uskoro i gas. Blizi centra naselja, škole, vrtića i ostalih infrastrukturnih objekata potrebnih za konforan život. Blizina gradskog prevoza koji je odlično povezan sa gradom. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije