Voždovac - Ripanj, Brđani - 68a

Šifra nekretnine : 15454

Prodaja 82.000 € - Plac
68.00 ari Štampaj
Lokacija: Ripanj 

***
Plac na odličnoj poziciji, sa lepim pogledom i izlazom direktno na asfaltni put. Predviđena buduća gradnja kako za stambenu tako i za komercijalnu gradnju i to za pansione, ugostiteljske objekte.
Idealno za starački dom, sportski i spa centar, bungalove.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - 81a - pogled na Dunav

81ari | 81.000 €
*** Površina placa 81ar, građevinsko zemljište, vikend naselje Vilina strana u Grockoj, sa pogledom na Dunav. Mirno okruženje, do placa struja, voda, gas. Prilaz sa Smederevskog puta sa dve strane. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Mala Vrbica - 64a

64ari | 80.000 €
*** Izuzetan plac iznad restorana ''MB'', asvaltni put, odličan pogled na Kosmaj, Bukulju i Rudnik. U ponudi je i plac od 237a Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Godomin - 42.81a

42.81ari | 85.000 €
*** Građevinski plac na raskrsnici Šalinačkog puta i puta za Kovin, u neposrednoj blizini motela "Hamburg". Front placa prema Šalinačkom putu je preko 50 m, prema putu uz kanal 73 m. Pogodan za malu privredu i tercijarne delatnosti: proizvodne delatnosti iz sektora male privrede sa pratećim administrativnim delom i drugim objektima komplementarne delatnosti; skladišni i servisni objekti; objekti saobraćajne i transportne delatnosti; poslovni objekti i ostali objekti (ugostiteljstvo, sport i rekreacija, stanica za snabdevanje vozila gorivom, itd. ) Indeks zauzetosti parcele je 50%. Koeficijent izgrađenosti parcele je 1.00. Dozvoljena spratnost: P (prizemlje) - za proizvodne, skladišne, servisne i sl. objekte) i P+1 za administratvni deo ovih objekata P+1 - za poslovne objekte Zastupljenost zelenila: minimum 10% Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije