Stara Pazova - Krnješevci - 2,7ha

Šifra nekretnine : 15384

Prodaja 530.000 € - Plac
270.00 ari Štampaj
Lokacija: Krnješevci 

***a
DOBRA PRILIKA VREDNA PAŽNJE
Prodaje se 2,7ha uknjiženog zemljišta u Krnješevcima, predviđeno urbanističkim planovima za izgradnju pre svega privrednih objekata.
Udaljen nepun kilometar od glavnog Autoputa, na raskrsnici prema S.Pazovi I obilaznice ka Batajnici,odmah do date saobraćajnice.
Prisutni se strujna i vodovodna infrastruktura.
U blizini se nalaze izgrađeni privredni objekti.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Vojka - 30ari

30ari | 45.000 €
***a Blizu glavne ulice, građevinski plac i za stanovanje i za privrednu delatnost, na 100m od kompletne infrastrukture. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije