Stara Pazova - Krnješevci - 2,7ha

Šifra nekretnine : 15384

Prodaja 530.000 € - Plac
270.00 ari Štampaj
Lokacija: Krnješevci 

Prodaje se 2,7ha uknjiženog zemljišta u Krnješevcima, predviđeno urbanističkim planovima za izgradnju pre svega privrednih objekata.
Udaljen nepun kilometar od glavnog Autoputa, na raskrsnici prema S.Pazovi I obilaznice ka Batajnici,odmah do date saobraćajnice.
Prisutni se strujna i vodovodna infrastruktura.
U blizini se nalaze izgrađeni privredni objekti.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 307a

307ari | 583.000 €
Prodaje se 307 ari uknjiženog zemljišta u industrijskoj zoni Krnješevci, na cca 150m od nove Hale magacina Milšpeda. Dimenzije placa cca 90m x 350m. Buduća trasa puta Industrijska zona Stara/Nova Pazova - Petlja Krnjrševci prolazi pored samog placa. U blizini potrebna komunalna i urbana infrastruktura. Cena po aru: 1.900eura Ukupna cena: 583.000 eura Postoji mogućnost kupovine okolnih placeva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Krnješevci - Milšped - 150a

150ari | 450.000 €
Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji industrijske zone Krnješevci, na par stotina metara udaljeno od nove hale Milšpeda, izlazi na lokalni put Krnješevci - Ugrinovci. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja, gas, voda, struja. Dimenzije placa : 80m x 190m Površina placa: 150 ari Cena: 450.000 eura Prodaje se zemljište koje se graniči sa predmetnim u površini od 100 ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stara Pazova - Krnješevci - 150a

150ari | 375.000 €
Prodaje se 150 ari zemljišta u privrednoj zoni u Krnješevcima. Na cca 200m od Milšpeda i Meridianšpeda. Zemljište se nalazi pored buduće putne trase Industrijska zona Stara/Nova Pazova - Petlja Šimanovci. Dimenzija 60m×250m. Uknjiženo, bez tereta. Postoji mogućnost kupovine okolnih parcela. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije