Palilula - Borča - 120m2

Šifra nekretnine : 15361

Izdavanje 600 € - Poslovni prostor
120.00 m2II/II  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Put za Ovču Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Odličan poslovni prostor na drugom spratu, prilagodljiv nameni za kancelarijski prostor i slične delatnosti na izuzetnoj lokaciji, Put za Ovču, blizu Maxi prodavnice.

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Palilula - Borča - 85m2

85m2 | 750 €
*** Izuzetan lokal u glavnoj ulici, na odličnoj lokaciji, za kladionicu, laboratoriju, ordinaciju, pekaru, market i ostale namene. Retko u ponudi na ovoj lokaciji!!! Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Palilula - Palilulska pijaca - 35m2

35m2 | 450 €
*** Kompletno sređen poslovni prostor u blizini Palilulske pijace, pored rudarsko-geološkog fakulteta. U mirnoj ulici, pogodan za knjigovodstvenu agenciju, advokatsku kancelariju, edukativni centar i slično. Prostor poseduje galeriju od 8m2, čajnu kuhinju i toalet. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Palilula - 27. marta - 250m2

250m2 | 1.650 €
*** Poslovni prostor u centru grada, na odličnoj lokaciji Prostor se sastoji od 10 prostorija i 2 toaleta. Podeljen je na dva nivoa, VPR i NPR. Izlog. 2 garažna mesta. Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.
Detaljnije