Vračar - Crveni krst - 160m2

Šifra nekretnine : 15140

Prodaja 270.000 € - Lokal
160.00 m2CG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst Ulica: Šumatovačka Telefonskih linija: 1 

***
Lokal se nalazi na odličnoj lokaciju na Vračaru, u novijoj zgradi.
Lokal od 160m2, na dva nivoa, svaki nivo ima po 80m2.
Pogodan za razne namene.
Za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Palilula - Višnjička banja - 137m2

137m2 | 209.000 €
*** U mogućnosti smo da vam ponudimo lokal u novijoj zgradi u Višnjičkoj banji. Srteđen, prostran,deljiv, dva ulaza, dva mokra čvora, kancelarijski prostor. Dva parking mesta. Za svaku vrstu delatnosti. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Palilula - Borča - 147m2

147m2 | 183.750 €
*** Poslovni prostor, idelana za ordinacije, labaratorije, kancelarije, kao i slične delatnosti. Poslovno stambena zgrada izuzetnog kvaliteta gradnje. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Zvezdara - Crveni Krst - 42m2

42m2 | 160.000 €
***a Kompletno opremljena nova stomatološka ordinacija na izuzetnoj lokaciji, 42m2 u blizini Beogradskog dramskog pozorišta. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije