Plac - Bokokotorski zaliv

Šifra nekretnine : 1502

Prodaja 207.000 € - Plac
6.00 ari Štampaj
Lokacija: Kotor 

*****a
Plac se nalazi u najsunčanijem delu Bokokotorskog zaliva, prekoputa Perasta, na 10m od morske obale. Ima urbanističke uslove i ucrtan objekat veličine 10x12 na tri etaže. Mogućnost pravljenja pripadajuće ponte.
Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - plac za investitore kod Lidla - 37ari

37ari | 204.600 €
*** U prodaji su tri parcele u blizini novog Lidla u Surčinu. Do ulice se nalazi parcela od 14ari a iza nje još dve parcele od 24ara. Dozvoljena je gradnja Pr+1+Pk/Ps prema informaciji o lokaciji. Parcele su uknjižene kao privatna svojina 1/1, u građevinskoj zoni. Pogodno za izgradnju stambene zgrade. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Ovča - 101ar

101ari | 200.000 €
************* Odličan plac, gradsko građevinsko zemljište 5km od Pančevačkog mosta, 2km od od novog puta za Zemun. U blizini ima priključak za struju i vodu. Vlasništvo 1/1. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Irig - Vrdnik - 51,37 ari

51ari | 200.000 €
***a Izuzetan plac za investitore, sa prelepim pogledom, u Vrdniku, blizu centra. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije