Vračar - Hram - 143m2, parking

Šifra nekretnine : 14968

Izdavanje 1.600 € - Poslovni prostor
143.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Hram Svetog Save Ulica: Stojana Protića Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Renoviran poslovni prostor u blizini Hrama.
Poseduje 3 ulaza. Sastoji se od 4 odvojene kancelarije, velikog središnjeg dela koji se takodje može iskoristiti za kancelariju.
Centralno grejanje je na električni kotao ili pomoću inverter klima. Prostor poseduje intefone i alarm.
U dvorištu zgrade ispred lokala postoji mogućnost parkiranja 5 vozila. U slučaju zakupa parkinga cena iznosi 2.050€

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Interfon, Alarm

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Vračar - Slavija - 138m2

138m2 | 1.900 €
*** Agencija Beostil je u mogućnosti da Vam ponudi poslovni apartman 138m2, dvorišno orjentisan, na I spratu sa pripadajućom ostavom 10m2 na I spratu. Apartmanu pripada parking mesto u garaži koje ulazi u ovaj zakup. Apartman je prazan, što daje mogućnost zakupcu da sam kreira ovaj prostor. Takođe može biti opremljen i od strane zakupodavca uz korekciju zakupnine. Prostor je nov i neuseljavan. Stojimo Vam na raspolaganju, za sve dodatne informacije i prezentacije prostora. Cena+pdv. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 2.000 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za deset radnih mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Beograd - Masarikova - 554m2

554m2 | 1.000 €
*** Atraktivna lokacija u užurbanom gradskom jezgru, uz inovativni koncept upravljanja prostorom, ispunjava sve zahteve savremenih kompanija. Uživajte u nesvakidašnjem iskustvu poslovanja u prepoznatljivom simbolu grada u sklopu više od 3.500m² modernih i funkcionalnih kancelarija. 3 zone namenjene radu i saradnji: Tiha zona sa fleksibilnim stolovima i opcijom 10 dana mesečno. Privatne kancelarije različitih veličina namenjene timskom radu. Zajednički prostor, idealno mesto za upoznavanje i razmenu iskustava. Pojedinačne privatne kancelarije mogu se povezati u veće prostorije pogodne za veće timove. Navedena cena se odnosi na kancelariju za pet radnih mesta. Kancelarije useljive od februara 2022. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije