Novi Beograd - Ledine - 204m2+3a

Šifra nekretnine : 14938

Prodaja 175.000 € - Kuća
204.00 m23.00 ari7.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Ledine Ulica: Surčinska Telefonskih linija: 1 

Prelepa kuća sa 5 spavaćih soba i 2 ''open space'' na placu od 3a.
Kuća je za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Novi Beograd - Ledine - 490m2

10.0 | 490m2 | 3ari | 230.000 €
Ogromna kuća sa 10 soba, 4 kupatila, sa 6 kuhinja i dve ogromne terase. Mogućnost adaptacije u 4 stambene jedinice ili za ogroman poslovni prostor. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Novi Beograd - Ledine - 282m2 + 3a

6.0 | 282m2 | 3ari | 299.999 €
Uknjižena kuća na početku Ledina, sa dva trosobna stana i poslovnim prostorom od 90m2. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Novi Beograd - Bežanijska kosa I - 260m2

6.0 | 260m2 | 620.000 €
Fenomenalna pametna kuća, kompletno renovirana! Kuća ne poseduje dvorište, ima garažu za 2 automobila . Poseduje dnevnu sobu, 5 spavaćih soba, trpezarija, kuhinja, 5 mokrih čvorova, sauna, jakuzzi. Kuća je izgrađena kvalitetno, svi kvalitetni materijali. Top lokacija, miran kraj. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije