Zemun - Centar - 415m2

Šifra nekretnine : 14824

Prodaja 600.000 € - Kuća
415.00 m210.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Njegoševa Telefonskih linija: 1 

Mali TC u srcu Zemuna kod pozorišta od 415m2, prizemlje i sprat, sa pokrivenim atrijumom i deset lokala koji mogu biti ugostiteljski objekti, tgovinski, agencija...
Za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Altina - 750m2

8.0 | 750m2 | 6.8ari | 550.000 €
U najboljem delu Altine, na uglu dve široke ulice, nalazi se ova uknjižena kuća. Objekat ima tri zasebne stambene jedinice, podrum koji ima normalnu visinu plafona i opremljen je kao stan, ostavu i garažu. U kući je uvedeno geotermalno grejanje, sistem voda-voda. Objekat je ograđen zidanom ogradom sa dve velike kapije i tri pešačke a poseduje i asfaltirani parking sa 8 mesta. Autentičan objekat veoma kvalitetno građen i odlično koncipiran. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Stambeno-poslovni prostor - 349m2+4a

4.0 | 349m2 | 4ari | 500.000 €
Izgrađena 1995.godine. U prizemlju poslovni prostor od 140m2 sa 2 mokra čvora. Na prvom spratu stambeno poslovni prostor sa 4 spavaće sobe, 2 kupatila, sauna i 2 terase, kuhinja i ogromna trpezarija i dnevni boravak. Ima tavan od 140m2, 60m2 garaže, letnju kuhinnju i podrum. Šleperski prilaz. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Ćukovac - 250m2+4.8a

6.0 | 250m2 | 4.8ari | 499.999 €
Kuća je građena 1964.god, izuzetno kvalitetna. Podeljena je na 2 stambene jedinice sa odvojenim ulazima, svaka sa svojim garažama i sa stanovima u polusuterenu od 150m2 koje ne ulazi u kvadraturu. Jedna garaža je u okviru kuće a druga je izdvojena, od jedne postoji mogućnost izgradnje još jednog sprata. Kuća za svaku preprouku, u blizini centra Zemuna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije