Grocka - Grocka - 13,5ari

Šifra nekretnine : 14628

Prodaja 21.000 € - Njiva
13.50 ari Štampaj
Lokacija: Grocka 

Izuzetno lep, sunčan plac nekoliko stotina metara udaljen od Dunava, 1km od Smederevskog puta.
Plac je poljoprivredno zemljište, ravan, delimično pod zasadom voća u delu ulice sa uređenim kućama i voćnjacima.
Frontom izlazi na put.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija, Put, Vodovod, Elektro priključak, Gasovod

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Njiva-Prodaja

Šimanovci - 12.70a

12.7ari | 25.400 €
Njiva 12.70a, uknjižena. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Surčin - Aerodrom - 105a

105ari | 85.000 €
Poljoprivredno zemljište na odličnoj lokaciji, blizu Aerodroma, nije daleko od asvaltiranog puta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Pećinci - Šimanovci - 31.12a

31.12ari | 93.900 €
Plac u industrijskoj zoni Šimanovaca. Asvalt, voda, struja, okolo sve privredni subjekti. Plac širine 17m a dužine 184m. Postoji mogućnost kupovine i susednih parcela. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije