Obrenovac - Mala Moštanica - 37m2+11.5a

Šifra nekretnine : 14415

Prodaja 33.000 € - Kuća
37.00 m211.50 ari1.5 Sobe Štampaj
Lokacija: Mala Moštanica Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2018 

***
Kuća izgrađena pre 3 godine - novijeg datuma.
Lep pogled iz kuće, do placa je asfalt Može potkrovlje da se uredi.
Na 800m autobuska stanica.
Na placu postoji pomoćni objekat - vajat 4x4, koji je napravljen od materijala-bora.
11 ari voćnjaka.
Za preporuku!
Fiksna cena.

Primenuje se minimalna agencijska provizija.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo Petrijevo 57m2 +24,30 ara

10.0 | 57m2 | 24.3ari | 29.900 €
***a Petrijevo, centar sela, glavna ulica. Ograđen, uredan plac sa starom kućom. Kuća ima priključak za vodu, struju i kanalizaciju. Optika i gas pored placa. 25 ari na odličnoj lokaciji. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Leštar - 28m2

2.0 | 28m2 | 5.81ari | 38.000 €
*** 1.5km od centra, Leštar, Zmajevo naselje u mirnoj ulici i prijatnom okruženju. Prizemna kuća od 62m2, renovirana, PVC stolarija, CG na pelet. Plac ravan, izlazi na dve ulice. Kuća se prodaje sa stvarima. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Pećinci - Karlovčić - 190m2+7a

6.0 | 190m2 | 7ari | 28.000 €
Uknjižena kuća 190m2 građevinske površine na 7ari placa, udaljena 150 metara od centra Karlovčića. Kuća je ozidana, grubi radovi, prizemlje i sprat, podeljena je na dve stambene jedinice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije