Smederevo - Radinac - 231,45a

Šifra nekretnine : 14406

Prodaja 160.000 € - Plac
231.45 ari Štampaj
Lokacija: Radinac 

***
Građevinsko zemljište, plac od 2.3 ha.
Kraj ulice Karla Marksa.
Prilaz placu i sa Papazovca, ul.Živote Lukića (kod ekonomske škole).
Cena nije fiksna.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - 81.35a

81.35ari | 130.000 €
*** Građevinsko zemljište na lokaciji industrijske zone, u blizini Kovinskog mosta, sa leve strane, na putu ka Željezari. Lice placa je na regionalnom putu u dužini od 200m. Plac je idealan za izgradnju pumpe, hale, stovarišta, skladišta. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Godomin - 42.81a

42.81ari | 85.000 €
*** Građevinski plac na raskrsnici Šalinačkog puta i puta za Kovin, u neposrednoj blizini motela "Hamburg". Front placa prema Šalinačkom putu je preko 50 m, prema putu uz kanal 73 m. Pogodan za malu privredu i tercijarne delatnosti: proizvodne delatnosti iz sektora male privrede sa pratećim administrativnim delom i drugim objektima komplementarne delatnosti; skladišni i servisni objekti; objekti saobraćajne i transportne delatnosti; poslovni objekti i ostali objekti (ugostiteljstvo, sport i rekreacija, stanica za snabdevanje vozila gorivom, itd. ) Indeks zauzetosti parcele je 50%. Koeficijent izgrađenosti parcele je 1.00. Dozvoljena spratnost: P (prizemlje) - za proizvodne, skladišne, servisne i sl. objekte) i P+1 za administratvni deo ovih objekata P+1 - za poslovne objekte Zastupljenost zelenila: minimum 10% Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 12ari

12ari | 80.000 €
*** Prodaje se 12 ari placa na Jugovu. 6km od Smedereva i 40km od centra Beograda, na glavnom, Beogradskom putu. Plac izlazi na Dunav u širini od 15m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije