Rakovica - Miljakovac III - 0.5

Šifra nekretnine : 14290

Prodaja 39.200 € - Stan
28.00 m20.5 SobeEG II/II  Štampaj
Lokacija: Miljakovac Ulica: Miljakovačke staze novogradnja Telefonskih linija: 1 

***
Miljakovac III je lokacija odlično povezana sa svim delovima grada. U okruženju svi objekti od značaja, prelep položaj u blizini trim staza i ostale rekreacije. Od autobuske stanice udaljeno 50m.

Stan je kvalitetna gradnja, i ugrađeni kvalitetni materijali, PVC stolarija, parket hrastov I klasa kao i keramika italijanska.
Poseduje ulazni prostor, kupatilo, kuhinja odvojena šankom, dnevni prostor, odvojena soba, lođa.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Miljakovac III - 10.5

0.5 | 29m2 | 40.600 €
*** Miljakovac III je lokacija odlično povezana sa svim delovima grada. U okruženju svi objekti od značaja, prelep položaj u blizini trim staza i ostale rekreacije. Od autobuske stanice udaljeno 50m. Stan je kvalitetna gradnja, i ugrađeni kvalitetni materijali, PVC stolarija, parket hrastov I klasa kao i keramika italijanska. Poseduje ulazni prostor, kupatilo, kuhinja odvojena šankom, dnevni prostor, odvojena soba. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Miljakovac III - 1.5

1.5 | 38m2 | 53.200 €
*** Miljakovac III je lokacija odlično povezana sa svim delovima grada. U okruženju svi objekti od značaja, prelep položaj u blizini trim staza i ostale rekreacije. Od autobuske stanice udaljeno 50m. Stan je kvalitetna gradnja, i ugrađeni kvalitetni materijali, PVC stolarija, parket hrastov I klasa kao i keramika italijanska. Poseduje ulazni prostor, kupatilo, kuhinja odvojena šankom, dnevni prostor, odvojena soba, lođa. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Rakovica - Kanarevo brdo - 2.0

2.0 | 47m2 | 60.000 €
***a Retko u ponudi, kompletno renoviran stan na petom spratu u zgradi bez lifta. Poseduje dnevno - trpezarijski deo sa kuhinjom, spavaću sobu i kupatilo. Na terasu se izlazi kako iz dnevne tako i iz spavaće sobe. Krov je u odličnom stanju, poslednji sprat, iznad stana je ravna ploča. Stan je renoviran kvalitetnim materijalima, nalazi se u mirnoj ulici sa puno zelenila, u blizini parka za decu, lep pogled. Uknjižen 1/1, 47m2 sa terasom. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije