BW - KULA BEOGRAD - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA

Šifra nekretnine : 14270

Prodaja 1.374.888 € - Stan
151.24 m24.0 SobeCG XIV/XLII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Telefonskih linija: 1 

***
Beostil nekretnine - Belgrade Waterfront ovlašćeni prodavac za 2022.godinu Vam nudi direktnu pomoć u kupovini nepokretnosti, bez posredničke nadoknade.
Duplex, 150,69m2. I nivo:83.15m2, II nivo:67,54m2.

Zlatna vrata The Residences at The St. Regis Belgrade otvaraju se samo za Vas počevši od 14. sprata, nudeći privilegovano životno iskustvo uz ekskluzivne sadržaje na 42 sprata.
Stambne jedinice su opremljene za savremeni život, odražavujući jedinstveni oblik arhitekture zgrade, odlikuju se izvrsnim dizajnom čiji se luksuz oslikava u svakom detalju.
Unutar svakog stana, prozori od poda do plafona omogućavaju panoramski pogled, dozovljavajući da svetlost preplavi prostorije.
Besprekoran dizajn enterijera, veličanstven pogled, čist vazduh, osećaj prestiža i slobode.

Uz stan se obavezno kupuje i garažno mesto.
Mogućnost kupovine na kredit, kao i plaćanja na rate.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža
  • OPIS:Duplex
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW - KULA BEOGRAD - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA

2.0 | 73.44m2 | 642.888 €
*** Beostil nekretnine - Belgrade Waterfront ovlašćeni prodavac za 2022.godinu Vam nudi direktnu pomoć u kupovini nepokretnosti, bez posredničke nadoknade. Zlatna vrata The Residences at The St. Regis Belgrade otvaraju se samo za Vas počevši od 14. sprata, nudeći privilegovano životno iskustvo uz ekskluzivne sadržaje na 42 sprata. Stambne jedinice su opremljene za savremeni život, odražavujući jedinstveni oblik arhitekture zgrade, odlikuju se izvrsnim dizajnom čiji se luksuz oslikava u svakom detalju. Unutar svakog stana, prozori od poda do plafona omogućavaju panoramski pogled, dozovljavajući da svetlost preplavi prostorije. Besprekoran dizajn enterijera, veličanstven pogled, čist vazduh, osećaj prestiža i slobode. Uz stan se obavezno kupuje i garažno mesto. Mogućnost kupovine na kredit, kao i plaćanja na rate.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW LIBERA - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA

4.0 | 109.66m2 | 428.888 €
*** Beostil nekretnine - Belgrade Waterfront ovlašćeni prodavac za 2022.godinu Vam nudi direktnu pomoć u kupovini nepokretnosti bez posredničke nadoknade. Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Mesto na kome možete da živite i stvarate. Uz stan se obavezno kupuje i garažno mesto. Mogućnost kupovine na kredit, kao i plaćanja na rate. Očekivani završetak – februar 2023.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW LUMIA - BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA

4.0 | 121.35m2 | 426.888 €
*** Beostil nekretnine - Belgrade Waterfront ovlašćeni prodavac za 2022.godinu Vam nudi direktnu pomoć u kupovini nepokretnosti bez posredničke nadoknade. Stanovi u BW Lumia unose stil, funkciju i kvalitet u vaš novi život. Dizajn enterijera za maksimalno iskorišćen prostor, najkvalitetniji materijali i najviši nivo završne obrade predstavljaju sve ono najbolje od savremenog životnog stila kakav zaslužujete. Spavaće sobe i dnevne sobe su odlično prosvetljene zahvaljujući velikim prozorima, dok visina plafona od 2.8m doprinosi utisku opšte prostranosti. Svaki stan poseduje terasu sa prozorima od poda do plafona, odakle ćete u svakom trenutku imati neometan pogled na savršeno okruženje BW Lumie. Svakoj prostoriji u stanovima posvećena je posebna pažnja, a naročito detaljima koji prave razliku i predstavljaju ugođaj kakav samo novi dom poseduje. U BW Lumia pronaći ćete sve one prednosti koje očekujete od savremenog i komfornog života u prestonici. Uz stan se obavezno kupuje i garažno mesto. Mogućnost kupovine na kredit, kao i plaćanja na rate.
Detaljnije