Voždovac - Jajinci - 400m2

Šifra nekretnine : 14107

Izdavanje 2.500 € - Poslovni prostor
400.00 m2EG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Jajinci Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Odličan poslovni prostor izgrađen 2015. godine od veoma kvalitetnih materijala.
Sastoji se od prodajnog prostora površine 200m2 u prizemlju sa mokrim čvorom, kao i 200m2 kancelarijskog prostora na spratu koji se sastoji od 4 kancelarije, server sobe i toaleta. Kapacitet parkinga u dvorištu je 8-10 vozila, takođe ispred objekta je moguće parkirati 4-6 automobila. Saobraćajno odlično povezan sa svim delovima grada.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta)
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Voždovac - Medaković - 500m2

500m2 | 3.500 €
*** Odličan poslovni prostor na dva nivoa poslovne zgrade kod Vojislava Ilića. Prostire se na prizemlju i spratu i ukupne je površine 500 m². Obe etaže su slične veličine, sa zasebnim ulazima (te se mogu i zasebno izdavati), a prostor je dvostrano orijentisan i pregrađivan gipsanim zidovima. Na svakom nivou nalaze se kancelarije, kuhinja i dvojni toaleti. U objektu je sprovedeno podno grejanje na pelet, sistem ventilacije sa rekuperatorom, klime, video nadzor, telefonske linije, SBB, kao i mts optika do objekta. Magacinski prostor u suterenu površine je 207 m², deljiv je i ima pristup za manja dostavna vozila. Poslovni prostor se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa velikim saobraćajnicama, funkcionalan je i lepo uređen. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije