Stari Grad - kod Trga Republike - 279m2

Šifra nekretnine : 14053

Izdavanje 4.185 € - Poslovni prostor
279.00 m2EG I/VI  Štampaj
Lokacija: Trg Republike Ulica: Dobračina Telefonskih linija: 1 prazan 

***a
Poslovni prostor na prvom spratu poslovne zgrade sa dva lifta i fizičkim obezbeđenjem. Trenutno se sastoji od jedne velike prostorije, šest manjih kancelarija, kuhinje kao i muškog i ženskog toaleta. Zgrada poseduje podzemnu garažu gde je moguće zakupiti parking mesta.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Video nadzor

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Kalemegdan - 353m2

353m2 | 3.800 €
*** Nov poslovni prostor koji se sastoji od tri etaže na TOP lokaciji, pogodan je za različite delatnosti. Retko u ponudi - ovakav prostor na ovoj lokaciji. Izuzetno tiho. bezbedno povezan sa svim delovima grada. Izdaje se namešten ili prazan. Poseduje sa svakom spratu kancelrije sa toaletima, kuhinju, kupatilo. Prilagodljiv prostor mnogim delatnostima. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Knez Mihailova

45m2 | 1.490 €
*** U prilici smo da Vam ponudimo poslovni prostor na izuzetnoj lokaciji u Knez Mihailovoj ulici. Poslovni prostor se sastoji od dve kancelarije i prostora za odlaganje. Postoje dva ulaza, tako da može funkcionisati kao dve odvojene kancelarije. Prostor je izuzetno svetao, sa velikim izlogom vidljivim iz Knez Mihailove ulice. Poslovni prostor se izdaje opremljen, odmah useljiv. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Trg Republike - 90m2

90m2 | 1.000 €
*** Izuzetan stan u funkciji poslovnog prostora za izdavanje. Sastoji se od tri kancelaije, kuhinje i dva mokra čvora. Renoviran. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije