Surčin - Jakovo - 240m2+10a

Šifra nekretnine : 13923

Prodaja 105.000 € - Kuća
240.00 m210.00 ari6.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Jakovo Ulica: Vožda Karađorđa Telefonskih linija: 1 

***
Kuća u glavnoj ulici, građena osamdesetih godina, na dva sprata.
Svaki sprat trosoban stan sa terasom.
Sve u izvornom stanju, izuzetno korektno.
U dvorištu je stara kuća od 50m2, koja se izdaje.
U obzir dolazi i zamena za stan.
Nekretnina za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Radiofar - 80m2+11a

4.0 | 80m2 | 11ari | 105.000 €
*** Komforna sređena kuća na placu od 11ari. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa kuhinjom i ostavom. Na spratu dnevna soba, spavaća i kupatilo. Sve je uknjiženo sa građevinskom dozvolom. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Jakovo - 244m2 + 19a

6.0 | 244m2 | 19ari | 99.000 €
*** Odlična uknjižena, spratna kuća na građevinskom zemljištu - 18m širine. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 75m2

3.0 | 75m2 | 33ari | 119.000 €
*** Kuća je zasebna, ograđena, blizina gradskog prevoza, asfalt do kuće, velika bašta 23ara. Gradsko građevinsko zemljište. Ima voćnjak, veliko dvorište. Autobus prolazi pored kuće (gradski 611). Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije