Fruška Gora - Erdevik - Virojevci - 80m2 +23ara

Šifra nekretnine : 13452

Prodaja 25.000 € - Vikendica
80.00 m223.00 ari3.0 Sobekaljeva peć  Štampaj
Lokacija: centar stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1960 

***a
Postoje 3 jezera na 10 minuta šetnje, kod Titovog lovišta. 9ari voćnjak i 14 ari šuma.
Nema struje, nema vode, u procesu uknjižbe.
Selo Virojevci sa glavnog puta 700m makadam do vikendice.
Objekat je za kompletnu adaptaciju.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija - koja uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Dvorište
  • ENERGENT:Čvrsta goriva

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Vikendica-Prodaja

Zrenjanin - Tiganjica - 51m2+20m2

2.0 | 51m2 | 27ari | 24.000 €
*** Vikendica na placu od 27a sa izlazom na reku, na obodu Carske bare-specijalnog rezervata prirode T kategorije. Sastoji se od sobe, kuhinje i kupatila u prizemlju i galerije sa prostorom za spavanje. Ispod terase je podrum sa funkcijom ostave. Zidana ciglom, izolovan tavan, drveni prozori sa šalukatrama, rešetke na ulazima, trofazna struja, voda bunarska sa hidroforom, grejanje na čvrsto gorivo-kaljeva peć. Pod obložen vinas pločicama. Česma u dvorištu. Pomoćna zgrada 20m2. Udaljenost od Beograda 50km, Zrenjanina 15km. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Vikendica-Prodaja

Zrenjanin- Vikend zona Perlez - 94m2 + 41ar

3.0 | 94m2 | 41ari | 45.000 €
***a Trosobna vikendica sa tri etaže ( Po +Pz + Pk ) u blizini Perleza na placu sa voćnjakom, vinogradom i izlazom na reku. Prizemlje čine: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevna soba. Unutrašnje stepenište vodi do potkrovlja gde su dve sobe i kupatilo. Vinski podrum sa svodovima sadrži dve ostave. Zidana ciglom, delimično obložena kamenom, 4 terase, PVC stolarija sa roletnama, na podovima parket, laminat i keramika osim u podrumu koji je popločan ciglom. Ulazna vrata u kuću i podrum zaštićena rešetkama. U dvorištu se nalazi zidani roštilj sa pušnicom, pomoćne prostorije 28m2 i bunar. Struja trofazna sa dvotarifnim brojilom. Grejanje na TA peći ili čvrsto gorivo. Udaljenost od Beograda 50 km. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Vikendica-Prodaja

Grocka - Grocka - 105m2 +15ari

5.0 | 105m2 | 15ari | 62.000 €
***a Vikend kuća 105m2 u Plavincima, spratnosti: prizemlje + sprat + potkrovlje sa građevinskom dozvolom. Objekat je u osnovi 54m2, pet soba , kupatilo, wc, 3 terase i podrum. Priključena je na cisternu od 18 kubnih metara sa hidroforom. Priključak na gradski vodovod na 100m. Plac je ravan 1515m2, ograđen, sa dosta zelenila i voćki. Mirno vikend naselje. Udaljena oko 400m od Smederevskog puta. Sa terase se prostire lep pogled na okolinu i delimično na Dunav. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije